World Cinema Amsterdam | Internationaal filmfestival | 18 – 27 Augustus 2016

Parties & DJs

Een filmfestival is niet compleet zonder een goed feest met exotische hapjes en drankjes, en muziek van de beste dj’s. Het festival geeft twee feestjes: Fiesta Latinoamericana Cuban Style (ZA 15 AUG) en Yard Vibes (ZA 22 AUG). Aan de draaitafels staan dj’s Fernando en Armenio, en dj’s Radical Hifi, Sotu The Traveller, Rowstone en Madbwoy. De nachten zijn lang, hot & steamy!

ZATERDAG 15 AUGUSTUS | VANAF 23.00 UUR | RIALTO
Fiesta Latinoamericana Cuban Style: Muchachas Borrachas

Bruisend Latin feestje georganiseerd door Muchachas Borrachas, oftewel de Dronken Dames - een collectief van voornamelijk vrouwen met een passie voor Latijns-Amerika. Deze dames onder invloed zijn vastberaden in en vooral heel toegewijd aan hun missie om de nieuwste Latin films en muziek naar Amsterdam te halen. De muziek deze avond is in handen van DJ Fernando (El Punto Cubano) en DJ Armenio (Guacamayo Tropical).

facebook.com/muchachasborrachas

ZATERDAG 22 AUGUSTUS | VANAF 23.00 UUR | RIALTO
Yard Vibes: Caribbean Creativity

Yard Vibes is een Caribisch feestje waarbij film, muziek en eten gecombineerd worden. In Jamaica betekent een ‘yard party’ traditioneel een viering van de (buurt) gemeenschap, waar familie en vrienden samenkomen om te relaxen, praten, eten, drinken en dansen. Yard Vibes haalt deze ontspannen sfeer naar Amsterdam en eert de Caribische cultuur door middel van beelden, geluiden en smaken. Tijd om zo’n party naar Amsterdam te halen, besloot Caribbean Creativity. Daarom is er nu elke vier maanden er wel ergens in Amsterdam een yard party – op 22 augustus in Rialto. Achter de draaitafel: DJ Radical Hifi, DJ Sotu The Traveller, DJ Rowstone en DJ Madbwoy.

yardvibes.nl
facebook.com/yardvibesamsterdam

caribbeancreativity.nl
facebook.com/caribbeancreativity.nl