World Cinema Amsterdam | Internationaal filmfestival | 18 – 27 Augustus 2016

World Cinema People over A los 40

A los 40 is een lichtvoetige komedie, over zes vrouwen die 25 jaar geleden bij elkaar op school zaten. Ze komen weer samen op een renie-lunch waar ook hun partners voor zijn uitgenodigd. Er was vrijdagavond niet n iemand in het Vondelpark Openluchttheater die niet hardop gelachen heeft. Maar wat vonden de bezoekers nou echt van de film?

 

Carin-Ann en Fleur

Carin-Ann (28 jaar, Payroll bij Ticketscript), Fleur (28 jaar, Mondhyginiste)

"We wisten niet zo goed wat we moesten doen maar wilden sowieso buiten blijven. Carin-Ann wilde een film zien en hier in het Vondelpark Openluchttheater konden we dat combineren. We hebben heel veel gelachen vooral om het personage Luis Miguel. De personages werden heel sterk neergezet en we vonden het leuk om te kijken naar de verschillende verhaallijnen. We hebben conseqent dubbel gelegen!"

 

Giovanni (44 jaar, Digital Marketeer)Giovanni

"De film was verrassend leuk en goed voor deze avond. Hij is niet al te moeilijk, maar gewoon een grappige 'feel good movie'. Het was interessant om te zien hoe (oude) vrienden met elkaar omgaan en dat ookal kennen ze elkaar al zo lang, ze elkaar toch nog beter moeten leren kennen."

 

 

Tekst en fotografie: Ayden Dijkstra

 

Lees ook: